Doctorat en Nutrició i Ciències dels Aliments
Any acadèmic
2017-18
- Informació general
- Descriptor
- Activitats formatives
- Línies de recerca
- Professorat
- Resultats
- Fitxa tècnica
Estudi oficial i de qualitat
La legislació exigeix que els títols oficials d'Espanya siguin avaluats positivament per l'Agència Nacional d'Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA). Aquest procés es diu verificació i la seva finalitat és assegurar que el programa formatiu que seguireu és adequat per obtenir les competències i adquirir els resultats d'aprenentatge prevists.
L'espai europeu d'educació superior exigeix l'existència d'un sistema que asseguri la qualitat del títol.
El doctorat està sotmès a processos d'avaluació i de millora contínua, que en garanteixen el prestigi i el reconeixement europeu. Podeu veure els resultats dels processos d'avaluació a l'apartat de resultats.
Informació addicional:
http://doctorados.ugr.es/nutricion-alimentacion/
Ciències de la Salut
Coordinador/a de la titulació
Dr. Josep Antoni Tur Marí
Doble titulació. Doctorat conjunt-interuniversitari (Vegeu la fitxa tècnica per a més detall)
Centre responsable
Escola de Doctorat
Preu de la tutela per any acadèmic 210,00€
Preu de la tutela i conceptes administratius per any acadèmic 270,60€
Informació sobre preinscripció i matrícula