Escoltar

Doctorat en Economia Aplicada

Any acadèmic 2020-21

En què consisteix?

El programa de doctorat en Economia Aplicada s’orienta a la preparació d’investigadors amb un sòlid coneixement en teoria econòmica, mètodes quantitatius i eines metodològiques que els permeten desenvolupar una recerca en Economia Aplicada original i d’alta qualitat.

El programa cobreix un ampli marge d’àrees de recerca en les quals disposa de professorat amb un alt nivell acadèmic. A més dels membres del Departament, alguns professors internacionals de prestigi participen en les tasques de formació i supervisió del programa.

Què hi aprendràs?

A desenvolupar una recerca en Economia Aplicada original i d’alta qualitat en el camp de l’Economia del Turisme, l’Economia Ambiental, l’Economia Pública i l’Econometria.

Què podràs fer en haver acabat?

Partint de l’experiència dels darrers anys, podem afirmar que les principals sortides professionals es troben, en primer lloc, en l’àmbit acadèmic. Una gran proporció dels titulats del programa actualment exerceixen com a docents i investigadors en diferents centres de recerca i universitats espanyoles i estrangeres.
En segon lloc, diversos estudiants del programa treballen en diferents àmbits de les administracions públiques i organitzacions nacionals i internacionals privades i públiques, tant en tasques de recerca com de consultoria especialitzada.

Estudi oficial i de qualitat

La legislació exigeix que els títols oficials d'Espanya siguin avaluats positivament per l'Agència Nacional d'Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA). Aquest procés es diu verificació i la seva finalitat és assegurar que el programa formatiu que seguireu és adequat per obtenir les competències i adquirir els resultats d'aprenentatge prevists.

L'espai europeu d'educació superior exigeix l'existència d'un sistema que asseguri la qualitat del títol .

El doctorat està sotmès a processos d'avaluació i de millora contínua, que en garanteixen el prestigi i el reconeixement europeu. Podeu veure els resultats dels processos d'avaluació a l' apartat de resultats .

Ciències Socials i Jurídiques
Coordinador/a de la titulació Dr. Antoni Riera Font
Doble titulació (Vegeu la fitxa tècnica per a més detall)
Preu de la tutela per any acadèmic 210,00¤
Preu de la tutela i conceptes administratius per any acadèmic 270,60¤
10 places

Composició de la Comissió Acadèmica

Coordinador
Antoni Riera Font
Secretari
Ángel Bujosa Bestard
Professors
  • Vicente Ramos Mir
  • Carles Manera Erbina
  • Marta Jacob Escauriaza
  • José Luis Groizard Cardosa
  • Jan Olof William Nilsson
  • Jenny Carolina De Freitas Fernández
  • Daniel Cardona Coll

Voleu més informació?

Si voleu ajudar-nos a millorar, o teniu un comentari, consulta o suggeriment, contactau amb l'Escola de Doctorat amb el formulari o al telèfon 971 17 24 98