Botar al contingut
Escolta

Doctorat en Nutrigenòmica i Nutrició Personalitzada

Doctorat en Nutrigenòmica i Nutrició Personalitzada

Any acadèmic 2020-21

Branca de coneixement Ciències
Coordinador/a de la titulació Dr. Andrés Francisco Javier Palou Oliver
Caràcter Doble titulació. Doctorat conjunt-interuniversitari (Vegeu la fitxa tècnica per a més detall)
Preu de la tutela per any acadèmic 210,00¤ (*)
Preu de la tutela i conceptes administratius per any acadèmic 270,60¤ (*)
Places 8

(*) Per any acadèmic

El programa de Doctorat en Nutrigenòmica i Nutrició Personalitzada ofereix una formació especialitzada centrada a instruir professionals capacitats per a la investigació en les vessants més capdavanteres i innovadores del camp de la nutrició molecular i la salut. Es tracta d’un tipus d’investigació molt rellevant que té com a objectius: identificar l’efecte de la dieta sobre la salut tenint en compte el genotip, per poder definir una alimentació optimitzada, i identificar marcadors primerencs de patologies relacionades amb la dieta, per contribuir a prevenir-les. Aquests professionals són cada vegada més demanats, no tan sols en l’àmbit de la recerca en centres d’investigació sinó també en empreses, per l’interès creixent de la societat per millorar la qualitat de vida mitjançant una nutrició correcta i, tant com sigui possible, personalitzada.

Doctorat conjunt (interuniversitari)

El programa de doctorat TNUT és interuniversitari entre la UIB, la UPV/EHU i la URV, i la UIB és la Universitat Coordinadora. Aquestes són tres universitats amb una àmplia trajectòria de col·laboració, incloent-hi la participació en projectes de recerca i xarxes comunes, així com la publicació d'articles de recerca col·laborativa. Mentre que les tres universitats centren la seva recerca en l'àmbit de la nutrigenòmica i la nutrició molecular, precisament, la col·laboració entre ells permet oferir un ventall d'especialitzacions i tècniques que permetin als estudiants accedir a una formació més àmplia i completa, cobrint tècniques bàsiques de nutrició molecular, fisiologia, tècniques Òmiques (incloent transcriptòniques, Proteòmica i metabolòmica), recerca "inilico", etc. Un atractiu del programa de doctorat és la possibilitat que els estudiants realitzin la mobilitat d'estudiants entre les universitats col·laboradores, amb l'objectiu d'aprendre tècniques experimentals d'interès i de dur a terme treballs conjunts de recerca, amb la possibilitat de codirigir tesis doctorals en col·laboració. Tot això permet créixer en l'excel·lència de la formació i la investigació.

Logotip de la UIB

Logotip de la URV

Logotip de la UPV/EHU

 
 

Composició de la Comissió Acadèmica

Coordinador
Andreu Francesc Xavier Palou Oliver
Secretària
Joana Sánchez Roig
Professor
  • Manuel Suárez Recio
  • María Puy Portillo Baquedano
  • Catalina Picó Segura
  • Francisca Serra Vich
  • Mª Luisa Bonet Piña
  • Joan Ribot Riutort
  • Alfredo Fernández Quintela
  • María Teresa Macarulla Arenaza
  • Ana M. Rodríguez Guerrero
  • Paula Oliver Vara

Comparteix aquest doctorat amb els teus amics:

Voleu més informació?

Si voleu ajudar-nos a millorar, o teniu un comentari, consulta o suggeriment, contactau amb l'Escola de Doctorat amb el formulari o al telèfon 971 17 24 98

Facebook de la UIB Twitter de la UIB Linkedin de la UIB Instagram de la UIB Youtube de la UIB Spotify de la UIB
Google+ UIB