Escoltar

Beques, premis i ajuts

Convocatòries obertes

Becas de movilidad EDUIB-Santander Universidades

 • Mobilitat EDUIB - Convocatòria de beques per a estudiants de doctorat de la UIB en una institució estrangera: L'Escola de Doctorat de les Illes Balears (EDUIB), amb el cofinançament del Santander Universitats & Universia ha resolt adjudicar 8 beques de mobilitat, amb un mínim de tres mesos d'estada, a raó d'una beca per cada branca de coneixement: Arts i Humanitats, Ciències, Ciències de la Salut, Ciències Socials i Jurídiques, Enginyeria i Arquitectura. Publicada el 21 de febrer de 2020 - Data límit el 5 de març de 2020 (inclòs)Termini ampliat fins 13 de març de 2020.

Universitat de les Illes Balears

 • Convocatòria d'un contrate predoctoral Clara Hammerl: Es convoca un contracte predoctoral Clara Hammerl per a realitzar estudis de doctorat en el marc d'un dels programes de doctorat d'Arts i Humanitats o de Ciències Socials i Jurídiques. De forma més concreta, les propostes de recerca han de ser estudis sobre dones en totes les seves diversitats, estudis amb perspectiva de gènere i estudis feministes. Es valorarà en especial la incidència en els valors com la promoció de l’educació, la rellevància social i política de la dona, la justícia social, la igualtat i la no discriminació per qualsevol motiu.

Becas Iberoamèrica

Becas EDUIB-Santander Universidades - Impuls

 • Programa d'Impuls, Mobilitat i Internacionalització per a Estudis de Postgrau de la Universitat de les Illes Balears: el Centre d'Estudis de Postgrau (CEP), l'Escola de Doctorat de la Universitat de les Illes Balears (EDUIB) i el Vicerectorat d'Investigació i Internacionalització, juntament amb el patrocini del Banco Santander, amb la voluntat de contribuir al perfeccionament del potencial humà que hi ha en tots els seus àmbits d'actuació, i convençuts de la importància que tenen el progrés científic, la investigació, l'excel·lència formativa, la mobilitat i la qualificació professional per al desenvolupament de la societat, han aportat el finançament necessari per tal de crear un Programa d'Impuls, Mobilitat i Internacionalització dirigit als estudis oficials de postgrau de la Universitat de les Illes Balears (UIB). 

Convocatòries amb resolució

Jornades G9

Universitat de les Illes Balears

 • Jornades Doctorals Transfrontereres 2019: Des de l'Escola de Doctorat, la UIB ofereix cinc ajuts, de 400 euros cadascun, un per cada branca de coneixement, a estudiants de doctorat (que tinguin en vigor la tutela acadèmica) de la UIB per participar plenament a les Jornades Doctorals Transfrontereres 2019. Publicada resolució provisional (27/09/2019)

Convocatòries antigues 

Beques Càtedra de la Mar Iberostar

Becas The Cyprus Institute of Neurology & Genetics

 • Convocatoria de dos becas del Cyprus School of Molecular Medicine: El Cyprus School of Molecular Medicine ha convocado dos becas de 2.000 euros cada una para cubrir los gastos de matrícula de estudiantes españoles de posgrado y doctorado para el curso académico 2019-2020. Publicada el 02 de abril de 2019 - Fecha límite el 15 de mayo de 2019.

Becas EDUIB-Santander Universidades - Impuls

 • Programa d'Impuls, Mobilitat i Internacionalització per a Estudis de Postgrau de la Universitat de les Illes Balears: El Centre d'Estudis de Postgrau (CEP), l'Escola de Doctorat de la Universitat de les Illes Balears (EDUIB) i el Vicerectorat d'Investigació i Internacionalització, juntament amb el patrocini del Banco Santander, amb la voluntat de contribuir al perfeccionament del potencial humà que hi ha en tots els seus àmbits d'actuació, i convençuts de la importància que tenen el progrés científic, la investigació, l'excel·lència formativa, la mobilitat i la qualificació professional per al desenvolupament de la societat, han aportat el finançament necessari per tal de crear un Programa d'Impuls, Mobilitat i Internacionalització dirigit als estudis de postgrau de la Universitat de les Illes Balears (UIB). Publicades les resolucions dia 16/04/2019.

Becas de movilidad EDUIB-Santander Universidades

 • Mobilitat EDUIB - Convocatòria de beques per a estudiants de doctorat de la UIB en una institució estrangera: L'Escola de Doctorat de les Illes Balears (EDUIB), amb el cofinançament del Santander Universitats & Universia ha resolt adjudicar 5 beques de mobilitat, amb un mínim de tres mesos d'estada, a raó d'una beca per cada branca de coneixement: Arts i Humanitats, Ciències, Ciències de la Salut, Ciències Socials i Jurídiques, Enginyeria i Arquitectura. Publicada el 18 de febrer de 2019 - Data límit el 12 de març de 2019 (inclòs). Publicada la resolució dia 29/03/2019.

Jornades G9

Gobierno de España

 • Premi a les millores tesis relacionades amb la violència contra la dona: Amb data de 15 de juny de 2018 s'ha publicat al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE núm 145), l'extracte de la Resolució de 6 de juny de 2018, de la Secretaria d'Estat de Serveis Socials i Igualtat, per la qual es convoquen els Premis de la Delegació del Govern per a la violència de Gènere a tesis doctorals sobre violència contra la dona per a l'any 2018.

Becas Iberoamèrica

Universitat de les Illes Balears

 • III Concurs de posters de la "Setmana de Postgrau" de la UIB: Els equips directius del Centre d’Estudis de Postgrau (CEP) i l’Escola de Doctorat de la UIB (EDUIB) anunciem que, durant la “Setmana dels Estudis de Postgrau a la UIB”, (del 23 al 27 d’abril), se celebrarà el III concurs de pòsters entre els alumnes de doctorat de la UIB matriculats aquest curs acadèmic 2017-18. Hi haurà cinc premis de 150 euros, un per a cada branca de coneixement. Publicada - 12/03/2018.

Jornades G9

 • Ajuts de viatge per participar a les VI JORNADES DOCTORALS DEL G-9 - Universitat de Cantabria (Santander) La UIB ofereix ajuts per a 10 estudiants de doctorat de la UIB, dues per cada una de les 5 branques de coneixement (Arts i Humanitats, Ciències, Ciències de la Salut, Ciències Socials i Jurídiques, Enginyeria i Arquitectura). La quantia de cada ajut és de 150 euros i està destinada al pagament de les despeses de desplaçament des de les Illes Balears a Santander. Publicada dia 23 de febrer de 2018 - Data límit 12 de març 2018 (inclòs) - Resolució publicada dia 16/03/2018.

Universitat de les Illes Balears

 • Beca Doctoral Fernando Tarongí Bauzà: Convocatòria Curs Acadèmic 2017-18: L'objecte d'aquesta convocatòria és promoure la formació d'investigadors dins els programes de Doctorat de la Universitat de les Illes Balears (UIB) afins a la investigació farmacològica, química i bioquímica. Amb aquesta acció, la UIB, a través del Vicerectorat d'Investigació i Internacionalització, vol reforçar i consolidar les accions estratègiques de formació de doctors dins el marc del programa de Campus d'Excel·lència Internacional. La convocatòria s'obre el dia de la seva publicació i es tanca el 13 de novembre de 2017. Publicada resolució PROVISIONAL - 23/11/2017.

Universitat de les Illes Balears

 • Contractes Predoctorals de la Universitat de les Illes Balears - curs 2017-18: La UIB, a través del Vicerectorat d'Investigació i Internacionalizació, vol reforçar i consolidar les accions estratègiques de formació de doctors dins el marc del programa de Campus d'Excel·lència Internacional. Per aquest motiu es convoquen 3 contractes predoctorals per a realitzar estudis de doctorat en el marc d’un dels programes de doctorat oferts a la UIB (http://edoctorat.uib.cat/doctorat/). La convocatòria s'obre el dia de la seva publicació i es tanca el 31 d'octubre de 2017. Publicada la resolucio DEFINITIVA - 24/11/2017.

Premis Santander-UIB

 • Premis Santander-UIB als millors estudiants de doctorat de la UIB: l Banc Santander, en col·laboració amb la Universitat de les Illes Balears (UIB), concedeix 24 premis per als estudiants que hagin finalitzat un màster oficial en la UIB amb un dels millors expedients de la seva promoció, i que estiguin matriculats en un programa oficial de doctorat de la UIB durant el curs acadèmic 2016-2017. Publicada dia 21 de febrer de 2017 - Data límit 24 de març de 2017. Resolució publicada el 29/03/2017.

Universitat de les Illes Balears

Jornades G9

 • Ajuts per participar a les V JORNADES DOCTORALS DEL G-9 a Palma de Mallorca. Del 8 al 10 de febrer de 2017. La UIB ofereix ajuts per a 10 estudiants de doctorat de la UIB, dues per cada una de les 5 branques de coneixement (Arts i Humanitats, Ciències, Ciències de la Salut, Ciències Socials i Jurídiques, Enginyeria i Arquitectura). La quantia de cada ajut és d'un màxim de 100 euros i està destinat al pagament de les despeses de desplaçament d'estudiants de doctorat de la UIB residents a les Illes Balears que participin a les V Jornades Doctorals del G-9. La convocatòria es mantindrà oberta des del dia de la seva publicació fins al 6 de desembre de 2016 inclòs. Publicada resolució 12/12/2016

Universitat de les Illes Balears

 • Contractes Predoctorals de la Universitat de les Illes Balears - Curs 2016-17. La UIB, a través del Vicerectorat d'Investigació i Postgrau, vol reforçar i consolidar les accions estratègiques de formació de doctors dins el marc del programa de Campus d'Excel·lència Internacional. Per aquest motiu es convoquen 3 contractes predoctorals per a realitzar estudis de doctorat en el marc d’un dels programes de doctorat oferts a la UIB (http://edoctorat.uib.cat/doctorat/). La convocatòria s'obre el dia de la seva publicació i es tanca el 04 de novembre de 2016 (nova data de finalització).
  * Degut al gran nombre de sol·licituds, la Comissió encara no ha pogut avaluar a tots els candidats. Per aquest motiu es posposa la publicació de la llista provisional, prevista per dia 15 de novembre.
  La llista provisional es farà pública a aquesta pàgina abans del 30 de novembre.
  Publicació de la resolució definitiva: 02 de desembre de 2016.

Altres convocatòries

MOPGA

Fundación Carolina

 • Fundació Carolina: La convocatòria de les beques pel curs acadèmic 2017-18 cobreix la totalitat de les àrees de coneixement i estan dirigides en exclusiva a estudiants de tots els països d'Iberoamèrica perquè completin la seva formació en universitats i centres d'estudi espanyols.

Premis cooperació G9

 • IV Premi de Tesis Doctorals en Cooperació per al Desenvolupament del Grup 9 d'universitats (G9)Oberta la convocatòria del IV Premi de Tesis Doctorals en Cooperació per al Desenvolupament del Grup 9 d'universitats (G9), del qual la UIB forma part, que té com a objectiu premiar la millor tesi doctoral sobre temes de desenvolupament humà sostenible, educació per al desenvolupament i cooperació universitària al desenvolupament defensada entre l'1 de gener de 2015 i el 31 de desembre de 2016, en qualsevol de les universitats públiques espanyoles. Les persones interessades poden presentar la sol·licitud fins al 31 de març de 2017.

 

Becas Iberoamèrica

 • Programa de becas de la Obra Social "la Caixa". Ayuda a jóvenes con talento a desarrollar todo su potencial.La Obra Social "la Caixa" convoca un total de 197 becas de posgrado para ampliar estudios en las mejores universidades y centros de investigación de todo el mundo: 65 becas para cursar estudios de posgrado en universidades europeas; 55 becas para cursar estudios de posgrado en América del Norte y Asia-Pacífico; 20 becas para cursar estudios de doctorado en universidades y centros de investigación españoles; 57 becas para que investigadores internacionales cursen estudios de doctorado en los mejores centros de investigación españoles.

Premios Arquímedes

Becas Iberoamèrica

Universitat de les Illes Balears

 • PhD position in the Marie Sklodowska-Curie ITN: DCOMM "Project 1: Demonstratives across languages": The Research group on Languages and Language Acquisition at Balearic Islands University invites applications for one (1) three-year scholarship for a PhD student working in the general field of Language and Linguistics, starting as early as September 2016.
  The grant is funded by Marie Curie ITN Early Stage Researcher project to Dr. Pedro Guijarro Fuentes and is intended to support a PhD student in successfully developing an innovative and interdisciplinary research project in "Language Development and cross-linguistic language variation". Thus, it is intended for advanced undergraduate students or masters students who will directly enrol in a PhD program (three-year fellowship). Application Deadline: 21 March 2016

Beques IRMC

Fundación Carolina

 • El 31 de mayo y 1 y 2 de junio, la Escuela Internacional de Doctorado de la Universidad de Murcia organizará sus II Jornadas Doctorales: Estas jornadas están dirigidas a estudiantes de doctorado de la Universidad de Murcia y de otras universidades españolas o extranjeras que soliciten su participación. En ellas, se impartirán conferencias plenarias, se realizarán mesas redondas y presentación de comunicaciones orales o escritas (poster) por parte de los alumnos de doctorado de todas las ramas de conocimiento. La inscripción es gratuita para estudiantes de doctorado de la Universidad de Murcia y del Campus Mare Nostrum y puede realizarse desde el 11 de enero al 19 de febrero.

Fundación Carolina

 • Fundació Carolina: Convocatòria de beques i ajudes dirigida a llicenciats universitaris, professors, investigadors, artistes i professionals procedents de tots els països llatinoamericans, integrants de la Comunitat Iberoamericana de Nacions, perquè completin la seva formació en universitats i centres d'estudi espanyols.

EACEA

 • Erasmus Mundus Joint Doctorates (EMJDs): 29 Erasmus Mundus Joint Doctorates (EMJDs) inviting applications from doctoral candidates to start a programme during the academic year 2015-2016. These doctoral-level training and research programmes offer fellowships covering up to three years of doctoral activities.

Convocatòries amb resolució

Premis Cum Laude 2016

Premios Jaime Brunet

 • Premio Internacional Jaime Brunet: La Fundación Brunet de la Universidad Pública de Navarra creó en 1998 el Premio Internacional Jaime Brunet a la promoción de los Derechos Humanos con el fin de promover y difundir la defensa de los derechos humanos y para contribuir a la erradicación de las situaciones o tratos inhumanos o degradantes, vulneradores de los derechos inherentes a la dignidad de la persona. Desde entonces, cada año realiza una nueva convocatoria. El plazo de presentación de las candidaturas expira el 30 de septiembre de 2016.

Fundación FUNCAS

 • Premios Enrique Fuentes Quintana de tesis doctorales - Convocatoria 2014-2015: Los Premios Enrique Fuentes Quintana, nominados en honor del eminente profesor, tienen como objetivo recompensar el esfuerzo, el compromiso y el duro trabajo que exige la realización de una tesis doctoral. Hasta la convocatoria 2014-2015 se concedía un único Premio orientado al ámbito de las Ciencias Sociales, pero a partir de la convocatoria del curso académico 2014-2015, el Premio se amplía a tres categorías más. Plazo para la recepción de candidaturas: hasta el 30 de junio de 2016.

Jornades G9

Contractes Predoctorals La Caixa a la UIB

 • Subprograma 3 de: Programa d'Impuls i Internacionalització "Obra Social la Caixa" per a Estudis de Postgrau de la UIB - Nova convocatòria del subprograma 3 del "Programa Impuls i Internacionalització". La FUNDACIÓ CAIXA D'ESTALVIS I PENSIONS DE BARCELONA juntament amb la Universitat de les Illes Balears, mitjançant el seu Vicerectorat d'Investigació i Postgrau, aposten per una oferta de títols oficials de Màster i Programes de Doctorat de qualitat, dins els quals la internacionalització ha de jugar un paper primordial. Es convoquen ajuts econòmics per al foment de les dobles titulacions i titulacions interuniversitàries de Màster i Doctorat i co-tuteles de tesis doctorals de la Universitat de les Illes Balears. Data límit 18 de desembre de 2015

Universitat de les Illes Balears

 • Premis SANTANDER-UIB als millors estudiants de doctorat de la UIB 2015. El Banc Santander, en col·laboració amb la Universitat de les Illes Balears (UIB), concedeix 20 premis per als estudiants que hagin finalitzat un màster oficial en la UIB amb un dels millors expedients de la seva promoció, i que estiguin matriculats en un programa oficial de doctorat de la UIB durant el curs acadèmic 2015-2016. Data límit 20 de novembre de 2015.

Contractes Predoctorals La Caixa a la UIB

 • Contractes Predoctorals La Caixa a la UIB: L'Obra Social La Caixa convoca un programa de contractes predoctorals, destinat a estudiants de països de la Unió Europea diferents d'Espanya, que vulguin assolir el grau de doctor a la Universitat de les Illes Balears. Data límit 30 d'octubre de 2015.

Universitat de les Illes Balears

 • Contractes Predoctorals de la Universitat de les Illes Balears - Curs 2015-16. La UIB, a través del Vicerectorat d'Investigació i Postgrau, vol reforçar i consolidar les accions estratègiques de formació de doctors dins el marc del programa de Campus d'Excel·lència Internacional. Per aquest motiu es convoquen 2 contractes predoctorals per a realitzar estudis de doctorat en el marc d'un dels programes de doctorat oferts a la UIB. Resolució definitiva publicada dia 23 de novembre de 2015.

Contractes Predoctorals La Caixa a la UIB

 • Contractes Predoctorals de la Universitat de les Illes Balears: La UIB, a través del Vicerectorat d'Investigació i Internacionalizació, vol reforçar i consolidar les accions estratègiques de formació de doctors dins el marc del programa de Campus d'Excel·lència Internacional. Per aquest motiu es convoquen 3 contractes predoctorals per a realitzar estudis de doctorat en el marc d’un dels programes de doctorat oferts a la UIB (http://edoctorat.uib.cat/doctorat/). La convocatòria s'obre el dia de la seva publicació i es tanca el 31 d'octubre de 2017.

Universitat de les Illes Balears