Doctorat en Nutrició i Ciències dels Aliments
Doctorat en Nutrició i Ciències dels Aliments
Any acadèmic 2019-20
Branca de coneixement | Ciències de la Salut |
---|---|
Coordinador/a de la titulació | Dr. Josep Antoni Tur Marí |
Caràcter | Doble titulació. Doctorat conjunt-interuniversitari (Vegeu la fitxa tècnica per a més detall) |
Preu de la tutela per any acadèmic | 210,00¤ (*) |
Preu de la tutela i conceptes administratius per any acadèmic | 270,60¤ (*) |
Informació addicional: | http://doctorados.ugr.es/nutricion-alimentacion/ |
(*) Per any acadèmic
Composició de la Comissió Acadèmica
Coordinador
Josep Antoni Tur Marí
Secretària
Isabel Lladó Sampol
Professors
- Adamo Valle Gómez
- Ana Maria Proenza Arenas
- Antoni Pons Biescas
- Antoni Sureda Gomila
- Jordi Pich Solé
- Magdalena Gianotti Bauzà
- Maria del Mar Bibiloni Esteva
- Pilar Roca Salom
- Sílvia Fernández de Mattos