Doctorat en Nutrigenòmica i Nutrició Personalitzada

Any acadèmic 2021-22

Dades i indicadors

A continuació, us presentam les dades, els indicadors principals i els resultats de satisfacció de la titulació. Aquesta informació és analitzada periòdicament pels responsables del centre i del títol i les seves comissions de qualitat, els quals fan el seguiment de l’evolució per garantir-ne la millora contínua.

2013-14 2014-15 2015-16 2016-17 2017-18 2018-19 2019-20
Alumnat d'inici 4 3 5 2 2 2 1
Alumnat matriculat 4 7 12 13 11 10 10
Tesis llegides 0 0 0 3 3 1 3

Dades actualitzades a 29 de juny de 2021.

Satisfacció dels grups d'interès

 

Dades i descripció

2016-17 2017-18 2018-19 2019-20
Satisfacció alumnat 3,00 - 4,00 3,60
Satisfacció PDI - 3,75 3,60 4,00
Satisfacció PAS - 2,90 - 3,00

Fonts:

  • Enquesta de satisfacció dels alumnes amb el seu pla d’estudis.
  • Enquesta de satisfacció i detecció de necessitats del PDI
  • Enquesta biennal de satisfacció i detecció de necessitats del PAS que ha donat suport als estudis de grau i postgrau.

Ítems valorats en una escala d’1 a 4 en la qual l’1 implica «gens satisfet» i el 4 «molt satisfet».

Tesis llegides

Enllaç al repositori institucional (DSPACE).

Any Tesis llegides
2022
  • Industrial research focused on developing innovative strategies to address metabolic syndrome
2021
  • Effects of pectin supplementation on metabolic programming
2020
  • Investigación industrial dirigida al desarrollo de conocimiento para avalar nuevos productos alimenticios. Enfoque en su aplicabilidad en función del genotipo, necesidades nutricionales específicas y poblaciones diana.
  • Regulación de la programación e interrelaciones metabólicas del tejido adiposo por nutrientes bioactivos
2019
  • Estudio Nutrigenético de la Obesidad en la población de Mallorca
  • Perinatal role of leptin and its interaction with bioactive compounds related to one carbon metabolism: a nutrigenomics approach
2018
  • An emerging approach using blood cells as an in vivo and in vitro tool to assess the impact of food on health
  • Estudio del cinamaldehído y el eugenol como compuestos potencialmente bioactivos en el control de la obesidad y alteraciones asociadas
  • Factores determinantes y mecanismos en la programación metabólica de una dieta obesogénica
2017
  • Nuevos mecanismos y biomarcadores de la interacción de la vitamina A con el metabolismo lipídico y energético y su papel en la programación metabólica
2016
  • Identificación de alteraciones metabólicas y marcadores moleculares asociados a la ingesta prolongada de dietas desequilibradas
  • New metabolic aspects of Leptin: muscle cell activity and biological rhythms

Qui vetlla per la qualitat del títol?

Comissió de Garantia de Qualitat (CGQ)

Responsable de Qualitat
Palou Oliver, Andreu (UIB)
Secretària
Sánchez Roig, Juana (UIB)
Personal Docent i Investigador
  • Portillo Bequedano, María del Puy (UPV/EHU)
  • Muguerza Marquínez, Mª Begoña (URV)
  • Rodríguez Guerrero, Ana M. (UIB)
  • Oliver Vara, Paula (UIB)
Personal d'Administració i Serveis
Gómara Prats, Yolanda (UIB)
Alumna
Costa López, Andrea (UIB)

Compromís de qualitat

Declaració amb la qual el/la responsable de qualitat del màster expressa el seu compromís amb la qualitat i la millora contínua en el desenvolupament de les seves actuacions.

Planificació d'accions de millora

Rendició de comptes i transparència

Accés al Registre d'Universitats, Centres i Títols (RUCT)