Doctorat en Nutrició i Ciències dels Aliments
- Informació general
- Descriptor
- Línies de recerca
- Professorat
- Activitats formatives
- Resultats
- Fitxa tècnica
Estudi oficial i de qualitat
La legislació exigeix que els títols oficials d'Espanya siguin avaluats positivament per l'Agència Nacional d'Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA). Aquest procés es diu verificació i la seva finalitat és assegurar que el programa formatiu que seguireu és adequat per obtenir les competències i adquirir els resultats d'aprenentatge prevists.
L'espai europeu d'educació superior exigeix l'existència d'un sistema que asseguri la qualitat del títol .
El doctorat està sotmès a processos d'avaluació i de millora contínua, que en garanteixen el prestigi i el reconeixement europeu. Podeu veure els resultats dels processos d'avaluació a l' apartat de resultats .
Composició de la Comissió Acadèmica
- Adamo Valle Gómez
- Ana Maria Proenza Arenas
- Antoni Pons Biescas
- Antoni Sureda Gomila
- Jordi Pich Solé
- Magdalena Gianotti Bauzà
- Maria del Mar Bibiloni Esteva
- Pilar Roca Salom
- Sílvia Fernández de Mattos