Escoltar

Doctorat en Nutrició i Ciències dels Aliments

Any acadèmic 2020-21

Dades i indicadors

2014-15 2015-16 2016-17 2017-18 2018-19 2019-20
Alumnat d'inici 8 16 9 3 6 5
Alumnat matriculat 8 22 30 24 25 25
Tesis llegides 0 0 1 1 3 1

Tesis llegides

Enllaç al repositori institucional (DSPACE) per aquest programa.

Any Tesis llegides
2019
  • Actividad física y estrés oxidativo: efectos sobre la dinámica mitocondrial y marcadores de inflamación.
  • Comparison of lifestyles among Mediterranean Populations: Eastern vs Western
  • La atención alimenticia en los establecimientos restauradores de Puerto Rico
2018
  • Efecto protector de los estrógenos sobre la función mitocondrial del tejido adiposo blanco en un entorno inflamatorio. Papel de los receptores estrogénicos
  • Metabolisme energètic de la cèl·lula tumoral: una possible diana per al tractament del càncer. Paper de la sirtuïna 3
2016
  • "Prevalencia y asociación entre factores de estilo de vida (dieta, actividad física, consumo de alcohol y tabaco) en estudiantes universitarios de Zamora"

Qui vetlla directament per la qualitat del títol?

Rendició de comptes i transparència

Enllaç al Registre d'Universitats, Centres i Títols (RUCT)

Procés Document Data/Curs
Acreditació Informe final d'acreditació 28/06/2019
Acreditació Informe final d'acreditació -