Botar al contingut
Escolta

Doctorat en Física

Doctorat en Física

Any acadèmic 2020-21

Convocatòria d'un contracte predoctoral en Física Gravitacional. Podeu consultar aquí les bases de la convocatòria.

Branca de coneixement Ciències
Coordinador/a de la titulació Dr. Antoni Cladera Bohigas
Caràcter Doble titulació (Vegeu la fitxa tècnica per a més detall)
Preu de la tutela per any acadèmic 210,00¤ (*)
Preu de la tutela i conceptes administratius per any acadèmic 270,60¤ (*)
Places 20

(*) Per any acadèmic

El programa de Doctorat en Física s’orienta cap a la formació de professionals i acadèmics del més alt nivell científic i tecnològic, amb capacitat per afrontar i resoldre problemes d’envergadura i realitzar aportacions originals al coneixement i a les noves tecnologies en diversos camps de la Física, amb una perspectiva multidisciplinària.
Els centres proponents del programa són el Departament de Física de la Universitat de les Illes Balears (UIB), l’Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos (IFISC) i l’Institut Mediterrani d’Estudis Avançats (IMEDEA). L’IFISC i l’IMEDEA són centres mixts d’investigació entre el Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) i la UIB.

UIBIFISCIMEDEA

El programa s’articula al voltant de sis línies de recerca ens què els centres proponents tenen prestigi internacional acreditat: 1) Relativitat i Astrofísica, 2) Meteorologia, Oceanografia Física i Física del Clima, 3) Física de Materials - Aplicacions a l'Enginyeria, 4) Física Quàntica i Física Estadística, 5) Física Interdisciplinària i Física no Lineal, i 6) Física de Sistemes Complexos.
La realització de la tesi doctoral és l’activitat central del programa, si bé l’estudiant haurà de superar activitats de formació específiques adreçades a completar la formació (assistir a seminaris de recerca, impartir-ne, fer tutories, preparar una comunicació científica, preparar i escriure un article en una revista indexada i, en cas de ser possible, fer una estada de recerca en un altre centre internacional de reconegut prestigi en el camp). L’alumne també podrà participar, opcionalment, en altres activitats transversals organitzades per l’Escola de Doctorat de la UIB.

 
 

Composició de la Comissió Acadèmica

Coordinador
Antoni Cladera Bohigas
Secretària
Rosa López Gonzalo
Professor
  •  Alejandro Orfila Föster
  •  Damià Gomila Villalonga
  •  Carlos Palenzuela Luque
  • Cristóbal López Sánchez

 

Comparteix aquest doctorat amb els teus amics:

Voleu més informació?

Si voleu ajudar-nos a millorar, o teniu un comentari, consulta o suggeriment, contactau amb l'Escola de Doctorat amb el formulari o al telèfon 971 17 24 98

Facebook de la UIB Twitter de la UIB Linkedin de la UIB Instagram de la UIB Youtube de la UIB Spotify de la UIB
Google+ UIB